Tarot Readings

 

tarot

Voor mij is tarot een psychologisch hulpmiddel om via het onderbewuste tot bepaalde inzichten te komen. De tarot zie ik als een spiegel van je intuïtie. Soms ervaar je een blinde vlek. Je loopt vast op een bepaald gebied. De tarot kan je net even het juist zetje geven in de juiste richting. Of een eye opener geven. Vaak weet je het antwoord diep van binnen al, maar de tarot kan dit mooi bevestigen. Niet altijd even leuk. Soms willen we bepaalde dingen niet zien in ons leven. Bepaalde patronen die we herhalen en die moeilijk te doorbreken zijn. De tarot werkt via synchroniciteit. Toeval met betekenis.
Toen ik voor het eerst in aanmerking kwam met de tarot (6 jaar geleden) wist ik niet hoe ik de kaarten moest gebruiken. Ik las de betekenis van de kaarten in het boekje, maar liep daar op vast. Het klopte niet. De kaarten heb ik toen in de hoek gelegd.
Uiteindelijk ben ik bij een medium terecht gekomen en zij vertelde mij hoe de kaarten werken. Tijdens het leggen van de kaarten voor bekenden,  merkte ik dat ik bepaalde beelden en gevoel door kreeg van de persoon waar ik de kaarten voor legde. Ik vond dit echt ongelofelijk! Het is echt! De kaarten werken echt! Tevens train je je intuïtie met het leggen van de kaarten.
Bij hetzelfde medium ben ik de opleiding tarotist gaan volgen en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Ik zie dit echt als een onwijs leuke hobby! Mensen waarvoor ik een legging gedaan had begonnen vaker naar een legging te vragen en bij deze voelde ik de drang om te gaan starten met tarot readings via de mail.

Hoe werkt dat via de mail?

Ik stem mij af op jouw energie en je kunt bij mij kiezen voor een open legging of als je 1 of meerdere specifieke vragen hebt betreft, (liefdes)relaties, werk, financiën, etc. kun je die naar mij mailen. Bij de open legging krijg je een berekening van jouw geboorte datum (numerologie ) cadeau. Wat wel nodig is om erbij te vermelden dat het antwoord niet altijd het antwoord is wat je het liefst wilt horen. Ik probeer zo zuiver mogelijk met de kaarten te werken en ik ben van mening dat de boodschap die de kaarten vertellen op dat moment nodig is. Ik werk met het deck van het Rider waite.